Comunicat important – Dep. Profesional Științific și Învățământ

Atenționăm prin prezenta toate Colegiile Medicilor Teritoriale precum și orice prezumptiv “interesat” a fi beneficiar al unui eveniment EMC anunțat prin e-mail sau pe orice altă cale de informare de către Asociația “Didactica” Craiova și semnat conf. dr. Firică Jean;

Să nu ia în considerare ca atare, fiind nul de drept și vizând o tentativă repetat frauduloasă de neconformitate cu reglementările procedurale de creditare a evenimentelor EMC, mesajul prin care se comunică că asociația menționată, “în parteneriat (neprecizat) organizează Masa rotundă (fără titluși alocă (sic!) credite EMC” la 2 (două) tarife prestabilite în număr diferit.

Precizăm că, în urma unor precedente asemănătoare, prin Decizia 09/20.05.2016, a CN al CMR, Asociației “Didactica” Craiova, i s-a retras acreditarea ca furnizor de EMC și, până în prezent, această sancțiune nu a fost ridicată. Pe cale de consecință, CMR, singura autoritate națională în drept să acorde credite EMC, nu a mai creditat, nicio manifestare de EMC, sub organizarea numitei Asociații “Didactica” Craiova.

Avertizăm că luarea în considerație a acestor afirmații, făcute “în scris” de către asociația în speță, poate aduce prejudicii grave activității și credibilității CMR dar și a altora (ex.: acordarea creditelor ar contribui, prin dezbaterile și recomandările medicilor și farmaciștilor la “ridicarea prestigiului revistei” The British Medical Journal – Ediția în limba romană).
Dr. Călin Bumbuluț
Vicepreședinte CMR
Coordonator Departament

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *