Conferinta “Actualitati si perspective in practica medicala – Craiova 2018”

Va invitam la Conferinta “Actualitati si perspective in practica medicala – Craiova 2018” organizata de Colegiul Medicilor Dolj in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova si Academia de Stiinte Medicale, filiala Craiova.

Va propunem un program stiintific variat, cu  prezentarea unor metode actuale de investigare si diagnostic, precum si a unor metode terapeutice moderne, in practica medicala craioveana, pentru cunoasterea lor de catre toate specialitatile medicale, in vederea unei mai rapide si eficiente adresari a pacientilor.

Sunt prezentate teme de interes general, dar si sesiuni axate pe probleme punctuale, de varf tehnologic sau probleme de inalta specializare, abordate multidisciplinar.

Comunicarile sunt cuprinse in mese rotunde si simpozioane multidisciplinare pentru insusirea algoritmilor actuali, moderni, de diagnostic si tratament, fiind totodata un bun prilej pentru optimizarea comunicarii intre colegii practicieni dn diverse specialitati. Sunt prezente domenii noi de cercetare si diagnostic pentru Craiova, cum sunt Genetica medicala, Imunologia, Neurofiziologia, Tehnicile angiografice interventionale.

Dorim si de aceasta data sa realizam impreuna o manifestare de anvergura si inalta tinuta academica, in care se vor intalni experiente clinice din aproape toate specialitatile medicale.

Conferinta prezinta tehnici si metode actuale de investigatie, diagnostic si tratament care se practica in serviciile / clinicile  medicale din Craiova.

 Locul de desfășurare: Clădirea Nouă a UMF Craiova, B-dul 1 Mai, Nr 66 (Aula și Amfiteatrul Roșculescu situat la Etajul II).

Programul detaliatal conferinței poate fi consultat pe site-ul CM Dolj (http://www.cmdj.ro/stiri) și al UMF din Craiova (www.umfcv.ro) la secțiunea Manifestări științifice.

 Participarea la acest eveniment este gratuită. 
Înscrierile se fac in perioada 01 – 20.11.2018 prin completarea  Formularului on-line de inscriere
sau la Secretariatul conferinței în dimineața zilei de 22 noiembrie (8,00-10.00).
La inscriere participantii sunt rugati sa completeze CUIM (codul unic de identificare medic)care se afla inscris pe Certificatul de libera practica eliberat de Colegiul Medicilor.
Medicii participanți vor trebui să valideze zilnic prezența la secretariatul conferinței.
Manifestarea este creditată cu 17 puncte EMC.

Informații suplimentare:

e-mail: constantinescu.codruta@yahoo.com

telefon: 0742062646

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *