Conferinta Regionala pentru Sanatatea Comunitatii, Craiova, 21 martie

Bună ziua,

În numele organizatorilor, am plăcerea de a vă invita în cadrul Conferinței Regionale pentru Sănătatea Comunității Craiova 2024, care va avea loc pe 21 martie, la Hotel Ramada Plaza, în sala „Constantin Brâncuși”, parte a rețelei de evenimente Spațiul Medical 2024.

Conducerea instituției poate participa la eveniment alături de o delegație de max. 3 persoaneiar prin reply puteți solicita înscrierea gratuită. 
De asemenea, în limita locurilor disponibile, medicii din cadrul instituției se pot înscrie gratuit aici: https://forms.gle/o2tpu4ZoFWbeBGAe8.
Tema ediției 2024 este „Sănătatea dincolo de limite”.

Scopul conferințelor este de a explora și a dezbate cum putem depăși barierele convenționale ce pot apărea în sectorul medical, oferind oportunitatea de a formula propuneri și soluții concrete pentru limitările din sistem.
Seria de evenimente reprezintă contextul favorabil pentru evidențierea nevoilor din sănătate, reunind atât manageri de spitale, coordonatori ai specialităților medicale, decidenți, lideri de opinie din sănătate, finanțatori publici și investitori privați, cât și companii cu soluții inovatoare destinate sectorului sănătății.

Conferința de la Craiova se va desfășura în intervalul orar 09:00 – 13:00, în Sala  „Constantin Brâncuși”.

Aici puteți vedea concluziile ediției din 2023.

Așteptăm înscrierile dvs. până la finalul acestei săptămâni.

Toate cele bune,

 
Larisa CIOBANU
Project Executive

Agenda_OLTENIA_2024_Sanatatea_Comunitatii (2)

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *