INVITAŢIE -„Conferinta regionala de medicina de familie”, 24-25 mai 2018, Tulcea

Grupul Medicilor de Familie Tulcea are plăcerea de a vă invita sa ne fiţi alături în perioada 24 – 25 mai 2018 aici, la porţile deltei, pe vechiul si magicul tărâm dobrogean încărcat de farmec şi de istorie, pentru a participa împreuna la Conferinta regionala de medicina de familie – Comunicarea si colaborarea interdisciplinara – una din cheile succesului medical – Ediţia a II-a –

Conferinţa cuprinde comunicări orale, prezentări video, expoziţie medicală specializată, simpozioane de firmă şi ateliere practice.

La acest eveniment de înaltă ţinută ştiinţifică vor lua parte specialişti din domeniile medicale (boli infectioase, cardiologie, gastroenterologie, medicină internă, oncologie, pneumologie, psihiatrie) şi chirurgicale (chirurgie generală, chirurgie plastică, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, urologie).

Conferinţa este creditată de Colegiul Medicilor din România cu ore de Educaţie Medicală Continuă.

Vă aşteptăm cu drag

Grupul Medicilor de Familie Tulcea,

asociaţie afiliată la Societatea Naţională de Medicină de Familie

PS

Vă mai invităm ca, după terminarea conferinţei, să ne însoţiţi într-o plimbare în Deltă sau să ramâneţi să vă petreceţi sărbătoarea de Rusalii pe malurile Dunării.

Invitatia completa precum si toate informatiile necesare pot fi descarcate de aici: Conferinta regionala de medicina de familie – tulcea – mai 2018

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *