CHESTIONAR CMR – REGLEMENTARE MALPRAXIS

Stimati colegi,

Desi exista voci, deloc putine, in societatea noastra, care incearca sa altereze coeziunea medicilor, vrem sa demonstram ca suntem puternici in CMR si ne stim foarte bine locul in elita societatii noastre.
De asemenea, numai noi putem sa ne stim suferintele care rezulta din practica noastra de zi cu zi, cu dificultatile ei serioase.
Am inceput la sfarsitul anului trecut o dezbatere pe aceste teme, care a condus, desigur, la subiectul arzator pentru noi, malpraxisul medical, subiect extrem de dificil si deloc inteles la nivelul intregii societati.
La proiectul acesta, va marturisim cu surprindere, ca au aderat foarte rapid si neasteptat si persoane importante ale lumii juridice, procurori, avocati, care ne-au contactat direct pentru a ne sprijini.
In acest sens, avem mare nevoie de dumneavoastra, putem spune chiar ca daca nu ne ajutati acum, in completarea acestui chestionar, nu vom avea ce date sa punem pe masa discutiilor in problema noastra, a       reglementarii malpraxisului si a despagubirilor in legatura cu erorile medicale.
De aceea, revenim cu rugamintea spre dumneavoastra de a va sacrifica putin din timpul dvs de lucru pentru a completa in numar cat mai mare acest chestionar  pentru Colegiul Medicilor Romania. Acesta va fi ulterior analizat de sociologi, iar  rezultatele vor fi puse la dispozitia tuturor autoritatilor.  Rezultat obtinut va fi cu certitudine semnificativ, datorat  unei cercetari serioase pe un grup de studiu numeros, referindu-ne aici, la Colegiul Medicilor din aceasta tara.  Putem demostra astfel ca medicii se unesc pentru rezolvarea problemelor profesiei medicale.

 

Linkul pentru chestionar: https://forms.office.com/r/2WNPLukH68
Daca ati completat deja acest chestionar, va multumim. Rezultatele acestui studiu  vor fi comunicate public imediat ce analiza va fi finalizata.

 

Cu aceeasi aleasa pretuire,
Daniel Coriu

Presedinte Colegiul Medicilor din Romania

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *