Congresul National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, in Bucuresti

In perioada 15-17 octombrie 2015 va avea loc la Hotel Ramada Plaza/Ramada Parc din Bucuresti cea de-a treia editie a Congresului National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, eveniment cu participare internationala. Congresul promoveaza cooperarea cu specialitatile medicale din zonele conexe, pentru o mai buna ingrijire a persoanelor cu complicatii generate de diabetul zaharat.

‘Ca si in anii precedenti, Congresul National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic se va dedica celor mai importante subiecte din sfera neuropatiei diabetice si a piciorului diabetic, cu un accent puternic pe relatia dintre sistemul nervos central si diabet, in vederea imbunatatirii practicii medicale curente a medicilor curanti. Pe aceasta cale, ii invitam pe medicii implicati in managementul acestor complicatii ale diabetului zaharat sa participe la eveniment, dorindu-ne totodata sa incurajam interactiunea si dezbaterile specialistilor, pe durata tuturor sesiunilor stiintifice, pentru ca doar in felul acesta, putem dezvolta cooperarea, intr-un domeniu medical atat de important. In plus, la congres prezenta internationala va fi una semnificativa si anul acesta, urmand sa avem alaturi de noi personalitati importante din Statele Unite, Germania, Danemarca, Slovenia, Anglia, printre acestea numarandu-se si prof. dr. Andrew Boulton, presedintele Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD)’, a declarat conf. dr. Ioan Veresiu, presedintele Societatii de Neuropatie Diabetica.

Evenimentul este destinat exclusiv profesionistilor din domeniu, medici implicati in ingrijirea persoanelor cu diabet zaharat si complicatii precum neuropatia diabetica si piciorul diabetic din specialitatile: diabet, neurologie, medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, chirurgie, ortopedie, medicina de familie.

Congresul National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic este creditat cu puncte EMC si este organizat de Societatea de Neuropatie Diabetica – NeuroDiab – care a anuntat deschiderea inscrierilor la eveniment.

Pentru mai multe detalii si inregistrarea participantilor, accesati: https://www.neurodiab.org/ro/conferinta_2015

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *