RECRUTARE MEDICI OFTALMOLOGI FRANȚA

Numele meu este Mariana ANTONEAG, lucrez cu o firma din Franța și caut medici oftalmologi interesați de o cariera în regiunea  Provence-Alpes-Côte d’Azur, Franța. Vă rog prin prezenta, să aprobați publicarea anunțului de mai jos pe site-ul Colegiului la secțiunea „locuri de muncă pentru medici oftalmologi Franța”.

Partenerul nostru caută medici oftalmologi pentru a lucra în una din cele mai exotice și mai căutate locuri din lume și anume, Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Pe scurt :

* Puteți alege una din clinicile angajatorului situate in Avignon, Toulon sau Orange.

 * Veți lucra într-un centru medical dotat cu aparatură de ultimă generației : Nidek Refraction, Topcon Maestro, SLT YAG Laser, Argon Laser.

* În prezent, lucrează deja acolo mai mulți oftalmologi români, iar atmosfera și calitatea vieții sunt foarte bune.

Descrierea activității:

  • E vorba în principal de o activitate preponderent medicală în care veți fi asistat de optometriști, asistente și secretare : consultații pacient, prescripție ochelari, injecții, intervenții chirurgicale minore, posibilitatea de a efectua tratamente și de a fi instruit pentru a putea folosi YAG Laser, SLT, Argon.
  • Dvs decideți câți pacienți doriți să tratați, iar numarul lor poate fi între 40 și 60 pe zi.
  • Programul de lucru va fi stabilit de comun acord (între 4 și 5 zile pe săptămână).

Se oferă :

  • Venituri foarte atractive : salariul se va negocia în funcție de efortul depus, între 10.000 si 20.000 de euro net pe lună.
  • Sprijin și suport logistic complet pentru relocare în Franța, inclusiv bilete de avion și cazare gratuită timp de 3 luni.
  • Curs intensiv de limba franceză gratuit, atât pentru începători cât și pentru intermediari.
  • Acompaniament în toate etapele procesului de recrutare.

Candidatul ideal :

– Diploma de medic oftalmolog obținută în una din țările Uniunii Europene.

Despre regiune :

Provence-Alpes-Côte d’Azur este o regiune frumoasă în orice sezon.

Din ianuarie și până la începutul lunii martie, colinele și pădurile sale devin aurii, iar parfumul arbuștilor de mimoză este omniprezent. Mulți turiști aleg să viziteze regiunea pentru a putea admira frumusețea peisajelor în acest sezon. În plus, în sezonul rece, puteți schia pe cele 15 piste de schi situate la aproximativ 1 ora și jumătate de litoral.

În sezonul cald, veți găsi aici plajele clasificate ca făcând parte dintre cele mai frumoase plaje ale lumii. Provence- Alpes-Côte d’Azur este, de asemenea, locul în care se adună cei care iubesc luxul.

Invit toți medicii oftalmologi interesați de o cariera în Franța, Provence-Alpes-Côte d’Azur, să scrie un mail la contact@roomanies.com sau să sune la numărul de telefon 0040 740 66 99 36. Mulțumesc tuturor !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *